Det er underholdende å bygge noe bit for bit i Minecraft, men i virkeligheten bruker vi som regel maskin for å gjøre ting enklere. Det finnes dessverre ingen akutt maskinutleie i spillet, men vi kan prakke på en haug modifikasjoner som gir oss maskinene vi vil ha. For en enklere løsning finner du noen spill forslag fra en som liker å kjøre brøyt til en annen.

Construction Simulator 2022

PC, Xbox og Playstation, siste spill kom ut i 2015 og var en klassiker.

De har kun autentiske maskiner som beveger seg som i virkeligheten.

Det et mye å gjøre av jobber og kontrakter, jeg følte ikke jeg hadde kommet langt etter mine første 50 timer. Har du et prosjekt der du mangler noe utstyr? Det finnes akutt maskinutleie, da kan du ha tid til mangle hyggelige kvelder her med kompiser og godt samarbeid på prosjekt.

Satisfactory

PC – Early access. I dette første person overlevelses spillet er du en ansatt av FICSIT. Ditt oppdrag er å sende dem materialer via en rom heis. Det virker litt overveldede til å begynne med, men man starter fra bunnen av og jobber seg opp alene eller med venner. Husk å pass på datamaskinen din når fabrikken din begynner å bli latterlig stor ble akutt hos meg en kveld.

Factorio

Siden vi har snakket om Satisfactory så må vi nevne den klassiske forgjengeren Factorio. Grafikken ser datert ut, men det ble gitt ut i 2020 av et indie selskap og har nå 98% positive tilbakemeldinger på steam,

Du synes sikkert det ser for komplisert ut og kanskje det ikke virker helt klart hvor moroa med dette spillet kommer fra. Det starter heldigvis veldig simpelt og gir en intuitiv innføring i spillet. Som Satisfactory handler det om å bygge fabrikk låse opp bedre teknologi og se hvor langt du eller maskinen din kan ta det.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *