De mest frustrerende aspektene ved gaming, spesielt for spillere med begrenset spilltid, er utvilsomt det å måtte vente på nye oppdateringer og nedlastninger kommer. Hvis vi snakker om skytjenester derimot, vil du heller sjeldent oppleve slikt. Ettersom tjenester som Xbox Cloud Gaming og Google Stadia, bare for noen, øser ut nye spill direkte på serveren, kan du begynne å spille det umiddelbart og legge det til i biblioteket ditt. Det er altså slutt på alt som heter ventetid!

Få umiddelbar tilgang til et omfattende utvalg spill

Spilloppdateringer leveres også automatisk så snart de er tilgjengelige; Jeg starter aldri opp maskinen min bare for å finne en liste over titler som trenger en oppdatering. Når det er sagt, har det vært et par ganger når et spill på GeForce NOW kort tid går ned, men disse har vært få og langt mellom for meg.

Allsidige skjermer

Det spiller ingen rolle om du enten bruker en TV-skjerm eller du er koblet rett i en PC via en kostbar GPU som er litt vanskelig å flytte på, ettersom begge disse alternativene er spillalternativer. Spiller du via skyen kan du bruke en hvilken som helst skjerm.

Sleng deg ned på sofaen etter en hard dag på skole eller jobb, og du kan til og med unne deg et spill eller to innen du går å legger deg. Vi snakker her om spillsystem med kraft og allsidighet som kun er utviklet med det formålet om å smelte sammen flere ulike enhetsfaktorer.

Skytjenester erer også geniale hvis du skal ut på reisefot. Mens det kan bli et slit å dra på spillkonsoller eller en spill-PC, trenger du ingen spesifikk maskinvare for skytjenester. Har du en god nett-tilkobling kan du med dagens skytjenester og en pålitelig mobiltelefon starte opp spillriggen din fort som svint.

Ubegrenset lagring av spill

Jo mer avansert dagens spill har, desto mer ressurser trengs for lagring. Vi kan nevne Call of Duty som et godt eksempel for dette. Et annet spill, Modern Warfare, tar for eksempel opp hele 231 GB plass! Fyller du opp PC-en med et par spill til i av samme kaliber, vil du raskt gå tom for lagringsplass, ikke sant? Dette gleder også for nettbrett eller SSD konsoll.

Disse begrensningene vil du unngå med nettsky gaming. jelder ikke for skyspillere. Ethvert støttet spill på en gitt nettskytjeneste eksisterer på en offentlig delt server. Har du en lisens på noen av denne typen spill, kan du enkelt klikke deg inn på bibloteket og fyre i gang spillgleden din. Dermed har du fdullstendig tilgang til biblioteket ditt og det uten bryet med å installere og avinstallere spillene og må administrere flere ulike SSD-er. Og sist, men ikke minst, unngå å måtte bekymre deg for om du har nok lagringsplass…

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *