Grand Theft Auto er kanskje en av de mest legendariske og populære spillene på spillkonsoller verden over. Kombinasjonen av raske biler, skytevåpen og til dels dårlig moral, gjør at mange kan få ut litt agg og frustrasjon uten å gjøre noe galt. Spillet er utrolig populært blant ungdom, selv om spillet ofte har fått kritikk for dets negative holdning til etikk og moral.

Et karneval, temafest eller Halloween-party er utmerkede anledninger til å kle seg som de populære skurkene og bandittene i dette spillet. Vil du se litt «gangster» ut på en slik festlig anledning, så har vi klærne for deg.

Longsleeves under skjorte

En av de mest ikoniske antrekkene i dette spillet er longsleeves under skjorte. Det gir et kult inntrykk og man føler seg vel. Sjekk ut barneklær på nett hos Brandstore om du vil ha tips til hvordan du kan gi barnet ditt et kult antrekk som i spillene.

Hettegenser med skrift

Hettegenser forbindes gjerne med gangstere og kriminelle. Det er lett å skjule identiteten sin og dessuten er jo genseren ganske varm. Finn en med kul skrift og du går rett inn i miljøet. Hettegenseren gir også en statussymbol på at man tilhører en gruppe eller klubb. Vis din tilhørighet på denne måten.

Store halssmykker og singlet

Uten singlet og store halssmykker mister man kredibiliteten sin. Man må få det til å blinke når man er på tokt. «Bling-bling» og en hvit singlet viser at man er trendy og klar for action! Du blir kul, moderne og ser tøff ut.

Jersey shorts

Mange av karakterene i GTA bruker faktisk shorts. Litt lenge på dem gir deg full fleksibilitet og passform. Du kan flykte fra åstedet samtidig som du ser best mulig ut. Husk at alt dette er for å ligne på heltene i GTA og ingenting annet. Barneklær på nett finner du på Brandstore!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *