Det er flere og flere voksne som spiller gaming timesvis hver dag. Det er ikke lenger hagestell og kjøring av unger hit og dit, nå er det gaming som teller. Om lag 1/5 kvinner over 29 sier de spiller mange timer i uken.

Det er kanskje ikke så rart når flere velger en singel-tilværelse og har jobber der de bruker de digitale mediene mer. Stillesitting og avslappet livsstil gjør ikke akkurat at kroppen strutter av energi. Den kraften putter man heller inn i sin heltinne som blaster motstanderne i den virtuelle virkeligheten.

Men det kan være lurt å legge inn et nytt regime i hverdagen din, slik at også du kan få kropp som Maria Falk eller Sara Connor. Besøk Motiva for inspirasjon og informasjon om kvinners helse og sikkerhetsteknologien de tar i bruk.

Uhyggelige skikkelser

Man kan fort se hvordan det kan gå om man spiller F.E.A.R hvor man blir konfrontert med den psykadeliske Alma. Vi vet aldri helt hvor vi har henne, når hun plutselig dukker opp med sin iskalde latter og grøssende utseende.

Blodtørstige fyrstinner

Da er det bedre å ikle seg rollen selv. En favoritt blant mange er Lady Dimitrecsu i den aller siste utgave av Resident Evil Village. Denne mystiske heksa med uante magiske evner.

Damer i gatekamp

En kvinnelig heltinne som får frem sine struttende fordeler er Cammy White fra det legendariske spiller Street Fighter. Hun er en av de nye utfordrerne i spillets siste utgivelser. Her går hun i klinsj med Chun-Li, en batalje man ikke vil gå glipp av!

Vakre prinsesser

2B er en sverd-kjempende heltinne fra spillet Nier: Automata. Her skal hun nedkjempe motstandere i en dystopisk verden satt til år 2053. Hele handlingen spinner rundt en etterlatt mann, derav navnet NieR:Gestalt, spillets første utgave.

I Witcher Wild Hunt III møter vi Yennefer of Vengerberg. Hun skal lete opp enarvingen Ciri i en tilsynelatende forlatt by!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *