Ved å koble din futurehome til tibber, kan du styre hjemmet fra appen på mobilen din. Med dette så kan du koble til de enhetene som kommuniserer med hverandre. Det kan være temperaturstyring, strømforbruk, fuktighet, lysstyrke og mye mer som kan styres fra appen.

Gamingrommets hellige gral

Du som er en gamer, vil mest sannsynlig ha flere smartløsninger på gang i hjemmet allerede. Den tiden vi lever i byr på flere fordeler for smarte hjemtil gamingrommet. Det typiske utstyret som du sikkert allerede har stående er gamingbord med spillskjerm, spilltastatur, spillmus, spillkontroller, headset og gamingstol. Videre i gamingrommet så har du kanskje smarte dingser i huset som for eksempel høyttalere, lyspærer og strømplugger. Det å ha flere systemer i hjemmet kan bli kaotisk, noe som krever at enhetene kan kommunisere eller reagere på hverandre.

En slags hjemmesentral

En såkalt styringssentral for hjemmet er en praktisk løsning for smarte hjem. Da kan du nemlig holde styret på alle disse forskjellige enhetene dine via en app på mobilen din. En slik sentral består som regel av maskiner eller programvarer som er skrudd sammen til styring av disse smarte enhetene. En futurehome smart hub er et eksempel på en spesialisert boks, som kan ligne en trådløs ruter. En slik smart hub kan kobles til elektroniske termostater for styring av elektrisk gulvvarme som er vanlig på badet. I gamingrommet er det ikke så ukjent med lyspærermed justerbare fargetemperaturer som skaper skikkelig stemning. Dette er også noe som kan være kompatibel med en smart hub, i tillegg til smartstikker. Det fine med fargetemperaturer er at du kan skifte farge etter hva du føler for og ikke minst lysstyrken. Via sensorer som støttes av en smart hub, vil du få en fin oversikt over strømforbruket gjennom dagen i appen. Dette blir også smart strømforbruk, ved å holde oversikten over hvor mye som brukes til dagen. Da kan du også vite hva som kan kuttes ut eller fortsettes med. Det morsomste er vel at du kan styre hjemmet og holde oversikten selv når du er på ferie.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *