Under pandemien har du fått mer tid til å gå gjennom spillene på Steam som du kjøpte for tre år siden, og å være inne på rommet ditt for å henge med venner online har blitt din nye hverdag. Hvis du kjenner deg igjen i dette, er det kanskje på tide å innrede rommet ditt slik at det blir mer gaming-vennlig. Hvis du ikke kjenner deg igjen i dette—men er en gamer—vil disse fire ideene for å innrede gamingrommet ditt likevel være gode.

1. Gamingutstyr

Gamingutsyr kan raskt bli dyrt, ettersom alle gamere ønsker å ha en ordentlig stasjonær gaming-PC med det flotteste tilbehøret innen ny teknologi. Det er ironisk nok ikke det viktigste da, fordi et gamingrom handler ikke bare om hvor mange skjermer man har, men også hvor kult rommet ser ut som en helhet. Har man budsjettet derimot, vil rommet uten tvil se kulere ut. Et tøft lydanlegg for eksempel vil imponere de fleste, så lenge du husker å holde ledningene og kablene ryddige.

2. Tepper og gardiner

Vanligvis kjennetegner vi gamingrom som veldige mørke, da gardiner ofte dekker til lyset fra vinduene. Rommet blir gjerne belyst gjennom andre typer lys, som er mer intense og fargerike. Da slike rom pleier å benytte seg av monokromatiske og gråtonet farger, passer grå tepper som dekker gulvet inn med resten av temaet til rommet. Gulvtepper hjelper også å dekke gulv som generelt skjer litt kjedelig ut, som et brunt tregulv.

3. Møbler

I et rom er det møblene man først legger merke til. Dette gjelder alle type rom, enten det er en stue eller et kjøkken. Noen gamingrom befinner seg i soverommet, mens andre har et helt separert rom for hobbyen sin. Typiske møbler man kan finne i de fleste gamingrom er et skrivebord, hyller og en komfortabel stol å sitte i. Akkurat nå er moderne møbler, som er geometriske og ensfarget, svært trendy.

4. Lys

Man kan nesten ikke si at man har et gamingrom uten RGB-lys. Denne fargemodellen har blitt synonymt med gamere, da man kan finne lyset på tastaturet, headsettet og rundt gamingrommet. Andre foretrekker et mindre oppmerksomhetsvekkende, men ennå kraftig lys, som hvitt lys. Lamper kan også benyttes.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *