Er gaming det viktigste i livet ditt, så kan du droppe sportsbagen og kaffe latte etter jobben, for du skal benke deg foran skjermen resten av dagen. Faktisk så spiller 1/10 norske unge kvinner over 29 år minst 7 timer per dag, altså en hel arbeidsdag. Det er ikke rart man må ha godt utstyr og digge klær.

En av de største plagene for gamere er ting som telefoner som ringer, sult, musarm og andre mennesker. AFK og BRB kan man godt si, men det hjelper ikke når man er midt i gamet. For man kan godt like folk, bare de har på seg et headset og sitter å gamer online ett eller annet sted. Av og til må man bare sette en grense for hva man skal tåle, og heller gå for den innstillingen man selv vil.

Finn deg noen digge klær

Ikke sitt inne med skoleklærne eller de du hadde på jobben. Skaff deg noen digge klær fra https://www.na-kd.com/no er Skins som gir deg liv, bedre utseende og utrustning. Det kan være bukse og topp du føler deg komfy i, eller en chill joggedrakt du blir gira for gamet med. Digge klær for en til å føle seg uovervinnelig og fresh. Det er bare å booste utstyret og finstille siktet.

Typisk dame å game

Det er typisk dame at de klager på gutta fordi de egentlig har lyst å gjøre akkurat som dem. I dag er det like vanlig at dame 36 gamer, som gutt 15 gjør det. Kanskje de møtes på nett for å game sammen? Det er hvert fall flere som gamer nå enn bare for 10 år siden.

Ikke bare være gamer

Som voksen bør du kanskje også være klar for sosialisering når folka ringer i bjella for en runde nede på den lokale baren. Eller for å se en match. Da har man dårlig tid for å runde brettet og lagre for neste dag. Man kan sette opp et LAN og bare kjøre på med et online party, og da bør klærne sitte perfekt. La gaming være gaming og la spakene ligge. Nå er det vennegjengen som teller.

NAKD fine klær

Det er enklere for deg å få klærne rett på døra enn å farte rundt i en by du nesten ikke husker hvordan så ut. Du har kanskje blitt lyssky og finner det mye enklere å overføre noen crypto og kjøre på med klesbestilling og take away samtidig. NaKd har enkle betalingsmetoder og hurtig leveranse direkte hjem på ringeklokka. Da må du ikke bli skremt i stolen din, det er bare postbudet som kommer med klærne fra NAKD.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *