Nå fortiden, spesielt i pandemi tider så sitter vi mye hjemme og gamer.

I hvert fall dere som er i samme situasjon som meg, hjemmekontor og hardcore gamer.

Det blir det fort 10 timer eller mer om dagen foran skjermen, da er det fort gjort å få skader om man ikke passer på seg selv.

Dette er selvfølgelig ikke like viktig for alle, men om du har en tendens til å bli oppslukt å glemme tiden så kan det være greit med noen gode rutiner.

Jeg har blitt utsatt for musearm fra tiden hvor vi alle spilte Rytmespill. Nå har jeg ingen plager, men det ble en god regning til kiropraktoren og rytmespill karrieren var ferdig.

Og det er det som er gameres verste mareritt, det å miste ferdighet eller leaderboard ranks.

Reis deg opp

Gjør noe aktivt i løpet av arbeidsdagen og Gaming økten. Det kan være hva som helst, Jeg har gjort litt oppusning her, og noe så enkelt som å legge ny tapet var en fin avkobling.

Ellers er det mye spennende man kan gjøre, litt sjonglering er en veldig god øvelse for meg. Det er mye kreativt man kan gjøre her om man synes vanlige treningsøvelser er litt for kjedelig.

For min del er det viktig å gjøre noe som ikke er så tørt, ellers så skjer det ikke.

Det er veldig fint å tøye litt på armer og ledd også , Det er enkelt å finne Information om dette på de fleste Legenettsider.

Ta vare på synet

Det er viktig å ikke glemme synet, det er fort gjort å få hodepine eller verre om man er fokusert på skjermen over lengere tid. En enkel ting man kan gjøre er å skru på Night light i Windows sine skjerminnstillinger, dette finner du rett unner lysstyrke, eller øverst for stasjonere PCer.

Det er fort gjort å bli sliten i øynene når man stirrer for lenge, for å slappe av litt så ser ut av vinduet, og fester synet på noe veldig langt unna og holder det der i et minutt.

Prøv det nå, så vil du føle deg bedre og mer fokusert.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *