De fleste av oss har et nettverk vi forholder oss til, både på jobb og sosialt. Men, kanskje du er på jakt etter mer enn som så? Hvordan kan du gjøre dette? I denne artikkelen går vi inn på hvordan du kan oppgradere nettverket ditt, slik at du får enda mer ut av det.

Organiser nettverket ditt

Dette er den absolutt viktigste måten du kan oppgradere nettverket ditt på. Ved bruk av et CRM system vil du enkelt kunne sette nettverket ditt i system. Når du har gjort dette, kan du også organisere dine ulike nettverk. CRM står for customer relations management, eller på godt norsk kunderelasjonshåndtering.

Når du har organisert nettverket ditt, vil du også kunne sende ut informasjon til de ulike nettverkene. Har du kanskje en gruppe mennesker du vet er glade i gaming? Hvorfor ikke sette dem sammen i en gruppe og invitere til et gøyalt arrangement? Hvis det blir en suksess, kan du jo gjøre dette igjen og igjen! Du kan jo også invitere til diskusjoner om alt fra hva som er det beste utstyret til hvilke spill som er best. Kanskje du har noen andre ideer som passer bedre for ditt eget nettverk? Husk at det bare er fantasien som setter stopper på hva det er du kan finne på. Alt er mulig!

Hvorfor gjøre dette?

Det er flere grunner til at du bør prioritere CRM, rett og slett fordi forholdet til kundene dine er noe av det viktigste i jobben din. Det at du har et godt og sosialt forhold til kundene dine gjør at det blir mer og mer gjensidig tillit. Dette vil igjen føre til at dere vil inkludere hverandre mer i hverandres prosjekter, noe som kan gjøre at nye og spennende ideer kan komme på plass.

Det å oppgradere nettverket kan ta tid i begynnelsen, men vi vet at alt arbeidet du legger ned i å ha det aller beste nettverket vil gjøre deg svært godt. Det skader aldri å ha en rekke kontakter og en god relasjon med dem alle sammen.

Dette er noe de aller fleste bedrifter kan bli bedre på, så hvorfor ikke starte allerede nå? Ta det steg for steg, du vil absolutt ikke angre. Det å bygge opp solide forhold tar litt tid, men det gir deg så uendelig mye igjen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *