Gaming på mobil er noe som ofte blir sett ned på innenfor gaming-samfunnet. Det argumenteres ofte for at folk som spiller på telefonen ikke er «ekte» gamere. Likevel er det faktisk utrolig mange fordeler med å game på mobil, og noen av dem kan du lese om her.

Tilgjengelig hvor som helst

I motsetning til andre spillkonsoller som for eksempel Playstation eller Xbox, har du stort sett med deg telefonen overalt. Spiller du på mobilen er den faktisk alt du trenger, hvilket gir deg en stor fordel over andre spillkonsoller. Du kan spille uansett hvor du er, enten det er på bussen eller i kø til kassa. Gamere er jo dedikert til spilling, så bare tenk så fantastisk det er å kunne spille når som helst.

Økonomisk

Vi må heller ikke glemme det økonomiske aspektet, for det er ofte mer økonomisk å spille på mobil. De fleste har jo uansett en telefon, så du slipper å kjøpe en konsoll spesifikt til spilling. I tillegg er mobilspill billigere enn spill til andre konsoller. Det er også billig og enkelt å ta vare på telefonen dersom du for eksempel trenger et nytt samsung batteri. Så da har du både mobil og spillkonsoll i en, og det er godt for lommeboka.

Gaming på mobil er helt klart undervurdert, for det er mange fordeler med den lille spillkonsollen. Mobilen er helt klart en av de mest praktiske spillkonsollene, og siden de aller fleste har en mobil uansett, den mest økonomiske. Så kanskje gaming på mobil faktisk er verdt å prøve ut?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *