Det er ikke til å komme fra at gaming fortsatt er en gutteting, men morsomt, givende og spennende for alle. Gaming er særlig viktig nå om dagen, fordi Coronaviruset og smittevernregler har satt en brems på fritidssysler utenfor hjemmet. Et godt lån kan være hva du trenger for å skaffe deg hva du må ha av teknisk utstyr for hjemmejobbing, gaming og fritid.

Trenger penger? Lån uten sikkerhet

Alle disse tekniske løsningene kan koste. Med Allelånutensikkerhet.no kan du få anskaffet det som skole, gaming og hjemme trenger. Det er blitt mye mer tid hjemme med lån uten sikkerhet behøver ikke være enormt. Vi snakker ikke om millioner ekstra, snarere penger som kan bidra med bedre tekniske utveier. Skaff gode datamaskiner og utstyr slik at Coronaviruset ikke ødelegger de tekniske mulighetene for hjemmet. Penger til oppgradering og anskaffelser trenger ikke være problemet. 

Må lånet være hundretusener av kroner?

Disse låna kan starte så lavt som 2-3000 kroner opp til en halv million. Mer komplisert lån med pant i huset er ikke en ting med disse smålåna, eller forbrukslåna. Fordi det er mye separasjon fra venner med smittevern reglene er det viktig med et lån så nødvendige mobiltelefoner kan skaffes de unge. Oppfordringen er økt bruk for å tillate mer prat med venner om all uvissheten og det skumle som skjer om dagen. Økt tid på mobiltelefonen, gaming og chatting med venner er utrolig viktig hjelp mot ensomhet og isolasjon.

Penger til familie gaming

La det beste lånet og hjelpe deg med ekstra utgifter familien møter om dagen. Synes du barna bruker for mye tid på gaming? Spill sammen med dem og la familien ha flott tid sammen. La barna imponere deg med sin kunnskap og lære deg knepene. Jenter er generelt ikke så opptatt av gaming, men det er flott anledning nå til å inkludere dem. Ikke la penger stoppe deg fra mye familiespill og lærerike morsomme stunder. Barna har godt av å være i forsetet og ta styring innimellom. De vil elske det!

Er lånet hjelpsomt?

Ja, det hjelper med ekstra penger. Ja, et lån for ekstra regninger, tekniske nødvendigheter og ekstra familietid krever mer. Noen jenter trenger bare godt utstyr for å oppleve topp spillefornæmmelse og blir bitt, mens andre ikke trenger mye. Gaming er ofte styrt av kjønnsrollene for jenter og gutter, og det er vanskelig å peke på en løsning for alle. Det viktige er at familien kan finne ekstra penger fra lån, og ha verdifulle stunder sammen og utforske spennende spill. 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *