Er du PC-gamer og ikke helt fornøyd med skrivebordet ditt? Er du medlem av Reddit, har du garantert sett kule bilder av folks «battlestations». Det finnes mange kreative gamere der ute, som virkelig har lagt sjelen sin i å bygge det perfekte skrivebordet for gaming.

Bygg en perfekt gamingstasjon

Dette kan du også gjøre! Stikk innom byggmax for å skaffe materialer, og sett i gang! Å bygge et helt skrivebord høres kanskje komplisert ut? Det trenger det absolutt ikke være. Den enkleste metoden er å bygge et slags barbord, altså kun en lang treplate som strekker seg fra den ene siden av rommet til den andre. Dette krever selvsagt at du har et rom hvor dette tar seg gjøre, men det kan være svært god bruk av rommets kortside. Ved å bygge et slikt bord, trenger du ikke lage bordbein. Du spikrer i stedet en trekloss på hver side av veggen, og legger treplaten over. Avhengig av hva slags material du velger, kan det hende du må spikre noe i midten også, for å støtte vekten.

Mange muligheter

Byggmax har masse trelast i forskjellige typer tre. På overflaten av bordet kan du legge kryssfinerplater, og du kunne lagt på en metalltrappelist på kanten, for et mer industrielt utseende. Tenk litt utenfor boksen og ta i bruk materialer som du ikke kanskje umiddelbart forbinder med en pult. Sørg for å ta mål før du handler. Husk at bordet bør ha en viss dybde, så du har plass til flere skjermer og kanskje litt merch og figurer fra yndlingsspillene dine. Har du fargerik RGB-belysning på tastaturet ditt og i PC-kabinettet, vil dataen i seg selv bli fin dekor i rommet. Dersom du ikke har det, kan du kjøpe ledlysstrips med RGB, og pynte bordet med disse.

Bli inspirert

Når du skal lage noe selv, står du fritt til å være kreativ og lage noe helt unikt. Det er mange måter å bygge en gamingstasjon på, og det kan lønne seg å se etter inspirasjon på nettet. Sjekk ut forumet battlestations på Reddit. Her er det faktisk 2,1 millioner medlemmer og masse bilder! En annen aktør er Pinterest hvor du kan samle favorittbildene dine fra Reddit og søke blant Pintrest-bilder i samme slengen. La deg inspirere og sett i gang med byggingen!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *