Halloween er en flott mulighet for å finne frem spill som er innen skrekksjangeren. Spillene byr ikke bare på skrekk og gru. De byr også på flere uløste mysterier og spenning. Noen liker å dra på knask eller knep mens andre liker å finne på aktiviteter innendørs. Dersom du ønsker å komme i ekte stemning før Halloween, burde du lese videre. Her kan du lese om tre anbefalte spill som får deg i ekte halloween-stemning.

Spill innen skrekksjangeren

Friday the 13th: The Game: Husker du filmklassikeren «Fredag den trettende»? Friday the 13th The Game er spillversjonen som baserer seg på filmene og utviklet av Gun Media. Spillet kan spilles med opptil sju andre spillere. Du får ansvaret over Camp Crystal Lake og spiller mot Jason Voorhees. Det er også mulig å spille som Jason Voorhees og utføre hans handlinger på å jakte sitt bytte.

Resident Evil: Neste spill på lista er Capcoms spillserie: Resident Evil. Spillene er basert på et tidligere spill, Sweet Home som igjen var basert på en japansk skrekkfilm. Spillene spilles i tredjepersons skytespill hvor du følger hovedpersonens forutsette miljøer. Spillet byr på skrekk og spenning hvor du skal drepe zombier.

Contemp: Tredje spill er utviklet av Markiplier hvor handlingen utspiller seg inne på et gammelt og forlatt hus. Du spiller i førsteperson og får utforske huset som i en spøkelsesfilm. Contemp har fått masse skryt for hvor realistisk det er. Spillet er ikke for det skjøre hjertet, da du kan møte på flere skumle overraskelser. Du vil garantert kjenne pulsen stige til værs. Nå er du herved advart for følgene!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *