Gaming er ikke bare en hobby, det å være gamer er også en identitetsmarkør som påvirker oss i hverdagen. Følelsen av å være del av et fellesskap er helt fantastisk. Dessuten vet du at du alltid har noe å gjøre når du kommer hjem fra jobb, ikke får sove, eller endelig har helgefri.

Som hentet fra Call of Duty

Når du ikke er hjemme, er mobilen en følgesvenn som lar deg forsvinne inn i gamingverden i pausen på jobb, eller når du venter på bussen. Har du en ny og rask telefon, finnes det mange kule spill til mobil. Det finnes dessuten deksel til iphone 11 max, som ser ut som de kunne vært tatt rett ut av Call of Duty, eller andre typer krigsspill. Sjekk ut de fete mobildekslene fra Nillkin CamShield Armor. Disse robuste, maskuline mobildekslene ser vanvittig kule ut, som noe en soldat ville plassert mobilen sin i, før han skulle ut på slagmarken. Du har også diverse kule deksler fra UAG, blant annet Pathfinder case, som også er miliærinspirert, med svart kamuflasjemønster. Det stilige med dekslene fra disse merkene, er at de har noe tekstur, de er ikke som de vanlige plastdekslene.

Ikke bekymre deg

Når du har plassert mobilen din i et solid deksel, trenger du ikke være så forsiktig med telefonen din. Du trenger ikke være redd for å søle noe på den, eller dytte den ned fra skrivebordet under en heftig gamingsession. Ved å gi mobilen din en fysisk beskyttelse, har du tatt ansvar! Det er kjipt med ekstrakostnader til reparasjon, og særlig dersom mobilen er relativt ny!

Kule spill til mobil

Mange gamere er kanskje noe skeptiske til mobilspill. Det blir tross alt ikke det samme for en seriøs PC-gamer å fikle med en knøttliten skjerm. Men noen mobilspill er faktisk svært gode, og du kan også se på mobilspillene som en mulighet til å prøve noen nye spill, før du kjøper dem. Savner du CoD, finnes Call of Duty også som mobilversjon. Dersom du liker andre typer spill enn skytespill, kan du sjekke ut mobilversjonen av Rayman Legends. Du kan også teste en versjon av årets store spillvinner Animal Crossing, ved å sjekke ut mobilspillet Pocket Camp. Pocket Camp er et Animal Crossing-spill som kun finnes på mobil, men da får du prøvd deg frem litt, og sett hva disse spillene egentlig går ut på.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *